Termeni si conditii

Contact: 0747344344 si office@carpexbrasov.ro

Procesul de spalare presupune inundarea completa a covoarelor in apa si detergent profesional. Spalarea se face cu utilaje si echipamente specializate profesionale si uscarea se face in incaperi cu mediu controlat. Societatea este absolvita de raspundere in urmatoarele cazuri: deteriorarea covoarelor in cazul tesaturilor nerezinstente la apa sau la actiunea mecanica a utilajelor; deterioararea covoarelor din piele, blana naturala, matase, vascoza, bumbac; deformare; aspect schimbat al texturii; culoare destabilizata; goluri de fibra; cusaturi de surfilare desprinse; franjuri deteriorate sau decolorate; deteriorari aparute pe spatele covorului; desprinderea lipiturilor de bordura; tesaturi afectate de molii; mucegai, alti factori externi sau pete ascunse, persistenta petelor dificile; nerespectarea termenelor de livrare din cauza tertilor implicati (lipsa apa, energie electrica etc.) In cazul deteriorarii produsului din cauze obiective, societatea poate acorda despagubiri (contravaloare serviciului prestat pentru respectivul produs)

Transportul presupune ridicarea/livrarea covoarelor de la / la usa beneficiarului.

Reclamatiile se pot inainta intru-un interval de 48 de ore de la momentul livrarii, in format electronic sau la numerele de contact afisate. Partile recunosc o uzura de minimum 30% a produsului. Clientul permite inregistrarea convorbirii telefonice si inscrierea datelor de contact in baza de date a firmei. Datele furnizate de client nu vor fi divulgate catre o terta persoana de cat cu acordul acesteuia, conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor la prelucrarea datelor cu caracter personal libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal societatea noastra are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori alta persoana. Primirea SMS-ului de catre beneficiar cu id-ul de comanda la numarul de telefon furnizat de acesta atrage dupa sine acceptul clauzelor prezentate.

*Termenul de 48 de ore pentru spalare si livrare se poate modifica in perioadele foarte aglomerate, respectiv sfarsit de an sau sarbatori legale.

Dechide chat
Cu ce vă putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce vă putem ajuta?