Servicii premium de spălătorie covoare și curățătorie mochete

CARPEX – Partenerul tău de încredere pentru curățarea și spălarea covoarelor și mochetelor

Ai nevoie de serviciile unei spălătorii de covoare și mochete? CARPEX vine în ajutorul tău cu sisteme automate de spălare, uscătoare performante și detergenți profesionali, capabile să redea aspectul și culoarea de altădată a covoarelor și mochetelor, fără a deteriora țesăturile sau culorile.

Spălătorie covoare

Un covor îngrijit corespunzător își va păstra aspectul și funcționalitatea mai mult timp. Indiferent de dimensiune, formă, culoare sau material, noi curățăm covoarele în profunzime, eliminând praful, bacteriile și petele inestetice.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru a stabili detaliile preluării covorului. De aici, ne ocupăm noi de el și ți-l livrăm curat și împrospătat în 48 de ore*.
Premium

Curățătorie mochete

Dimensiunile mari, textura subțire și amplasarea mochetei sub mobilier îngreunează întreținerea acesteia și favorizează acumularea murdăriei.

Specialiștii CARPEX se deplasează atât la domiciliu, cât și în spații de birouri, hoteluri, pensiuni, săli de evenimente și alte spații pentru curățarea mochetelor și covoarelor fixate pe pardoseală.

Curățăm și uscăm mocheta în maxim 24 de ore, lăsând în urma noastră un spațiu curat și igienizat.
Premium

De ce să alegi serviciile noastre?

Siguranță

Covoarele și mochetele sunt manipulate, spălate și transportate cu grijă, astfel că acestea nu se deteriorează și nu își modifică dimensiunile sau culorile.

Promptitudine

Timpul clienților noștri este importat. De aceea, facem tot posibilul să colectăm și să livrăm articolele textile în timp util, chiar și în perioadele mai aglomerate.

Capacitate industrială

Deținem un spațiu modern pe care îl optimizăm constant pentru a crește capacitatea de spălare a covoarelor și mochetelor.

Seriozitate

Încrederea clienților noștri este motorul evoluției noastre. De aceea, ne implicăm total în ceea ce facem și depunem eforturi pentru a menține același standard de calitate.

Livrare rapidă

Timpul clienților este valoros. Asigurăm colectarea covoarele murdare de pe toată raza județului Brașov și livrarea acestora acasă sau la birou în maxim 48 de ore*.

Personal specializat

Avem convingerea că oamenii fac diferența în orice afacere. De aceea, investim constant în formarea și perfecționarea angajaților noștri.

Întrebări frecvente

În general, majoritatea covoarelor și mochetelor pot fi curățate cu apă în condiții de siguranță. Cu toate acestea, înainte de a solicita serviciile spălătoriei noastre, îți recomandăm să verifici eticheta produsului și să te asiguri că respecți instrucțiunile de întreținere ale producătorului.

Covoarele și mochetele sunt spălate cu apă rece și detergenți profesionali, astfel că acestea nu se decolorează, nu se degradează și nu se micșorează. De asemenea, procesul de spălare este automat și adaptat pentru fiecare articol în parte, ținând cont de grosime, densitatea țesăturii, tipul de material – natural sau sintetic, etc.

Covorul va fi curățat, spălat și uscat în 24-48 de ore, în funcție de volumul comenzilor din perioada respectivă. După finisarea covorului, un reprezentant al companiei te va contacta pentru a stabili datele livrării.

În ceea ce privește serviciul de curățare a mochetelor la domiciliu, procesul de igienizare durează maxim 24 de ore.

Toate substanțele folosite pentru curățarea și spălarea covoarelor și mochetelor sunt sigure pentru sănătatea oamenilor și animalelor. De asemenea, covoarele sunt clătite și centrifugate, proces care elimină toate substanțele de curățare.

Ai o întrebare care nu apare aici? Contactează-ne la 0747 344 344

Servicii complete de spălătorie pentru industria hotelieră - misiunea

Misiunea noastră

Un mediu curat și igienizat corespunzător ne menține mai sănătoși și mai fericiți. De aceea, ne străduim în fiecare zi să-ți oferim acea stare de bine prin servicii de spălătorie covoare și curățătorie mochete la cele mai înalte standarde de calitate.

Răspundem prompt fiecărui client care ne trece pragul, punem pasiune în tot ceea ce facem și ne lăsăm conduși de dorința de dezvoltare și inovație.

Suntem dornici să ne continuăm misiunea pe care ne-am asumat-o și să creștem alături de clienții noștri.

Lasă curățarea covoarelor și mochetelor pe mâna experților CARPEX

Dechide chat
Cu ce vă putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce vă putem ajuta?