Despre noi

Profesionalism și eficiență

Cu o experiență de peste 7 ani, oferim servicii de spălătorie covoare și curățătorie mochete adaptate nevoilor reale ale clienților rezidențiali și corporate din județul Brașov. Folosim utilaje și echipamente profesionale, suntem flexibili și rapizi.

Care este povestea noastră?

Compania CARPEX a pornit ca o spălătorie industrială de material textile în 2014, cu o capacitate de spălare de 20 kg/oră.

După un an, ne-am dorit să ne extindem portofoliul de servicii și am achiziționat aparatura pentru spălarea și uscarea covoarelor și a mochetelor.

Încă de la început ne-am propus să facem lucrurile cât mai simple pentru clienți. Să le oferim covoare și mochete curate și igienizate într-un timp cât mai scurt, la prețuri avantajoase.

Pentru a ne atinge obiectivele, am adoptat strategii bine puse la punct, am optimizat fluxul tehnologic, procesul de livrare și ne-am asigurat că personalul nostru este bine pregătit.

Datorită serviciilor personalizate, rapide și de foarte bună calitate, clienții noștri au devenit tot mai numeroși, astfel că în 2018 ne-am mutat într-un nou sediu.

În prezent am crescut capacitatea la peste 200 mp/zi și continuăm să investim în tehnologie de ultimă generație, având grijă de țesăturile covoarelor și mochetelor pe care le igienizăm și curățăm zi de zi.

Despre noi - despre
Despre noi - misiunea

Misiunea noastră

Știm cât de important este să trăiești și să lucrezi într-un mediu curat și sănătos. De aceea, scopul serviciilor noastre este să reîmprospătăm și să înfrumusețăm spațiile cu care interacționezi zilnic.

Să aducem un plus de siguranță și confort clienților noștri prin echipamente profesionale, personal experimentat, o logistică impecabilă, punctualitate și seriozitate.

Suntem întotdeauna alături de clienții noștri, oferindu-le cele mai bune soluții.

Flexibilitate și eficiență

Serviciile CARPEX sunt adaptate în funcție de nevoile fiecărui client. Pentru a-i scuti de orice efort, preluăm covoarele murdare de la domiciliu și le ducem înapoi proaspăt spălate și igienizate în timp util.

În cazul covoarelor și mochetelor fixate pe pardoseală, ne deplasăm cu toate echipamentele necesare la adresa clientului și realizăm întreg procesul de curățare în cel mult 24 de ore.

Prestăm servicii de curățare atât în extra-sezon, cât și în sezon, disponibilitatea noastră permanentă fiind apreciată de toți clienții.

Despre noi - flexibilitate eficienta

Ce spun clienții noștri

5/5

Lasă curățarea covoarelor și mochetelor pe mâna experților CARPEX

Dechide chat
Cu ce vă putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce vă putem ajuta?